Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει την αληθινή ιστορία του Αντρέ Μπερμπέσκι, ντοκιμαντέρ για τους Beatles και ελληνική ταινία με τους Άρη Σερβετάλη και Γιάννη Στάνκογλου.

Για Την Κόρη Μου, ERT2 – 22.00

Σκηνοθέτης: Vincent Garenq
Ηθοποιοί: Daniel AuteuilSebastian KochMarie-Josée Croze

Ads

Η 14χρονη Καλίνκα βρίσκεται νεκρή στη Γερμανία, στο νέο σπίτι της μητέρας της η οποία έχει αρχίσει εκεί μια νέα ζωή, δίπλα στον ελκυστικό και χαρισματικό γιατρό Ντίτερ Κρόμπαχ. Ο πατέρας της θα ξεκινήσει μια δύσκολη δικαστική μάχη για να βρει το δολοφόνο, κόντρα στην πρώην γυναίκα του αλλά και σε μια συνωμοσία σιωπής που δείχνει να προστατεύει τον γιατρό.

The Beatles: Eight Days a Week, STAR – 02.15

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Η ιστορία των Beatles μέσα από τις συναυλίες τους κατά την περίοδο 1963-66.

The Waiter, ERTFLIX

Σκηνοθεσία: Στηβ Κρικρής
Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη, Αντώνης Μυριάγκος, Γιώργος Γλάστρας, Ελεάνα Φινοκαλιώτη

Ο Ρένος, ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, ζει μια ήσυχη ζωή ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Αυτή η ήρεμη καθημερινότητά διαταράσσεται με αφορμή την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν.

Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ανατρέποντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, ο Ρένος, θα δοκιμάσει την ικανότητά και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;