O Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Περιστερίου, το γνωστό μας «Σινέ Πέραν», άνοιξε και φέτος τις πύλες του για να φιλοξενήσει τους θεατές που αγαπούν τη μαγεία του Σινεμά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Περιστερίου έγινε ψηφιακός, όντας ο πρώτος δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Δυτικής Αθήνας κι ένας από τους πρώτους στην υπόλοιπη Αττική, που έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην οθόνη του προσφέροντάς μας μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

Ads

Ο καταπράσινος κήπος του «Σινέ Πέραν» είναι γνωστός για τους κατοίκους του Περιστερίου, καθώς και σημείο αναφοράς για όλες τις περιοχές των δυτικών προαστίων και όχι μόνο, δεδομένου ότι πλέον ο κινηματογράφος απέχει μόλις εκατό μέτρα από τον σταθμό Μετρό “Περιστέρι” (Κ. Βάρναλη 32 & Μ. Αλεξάνδρου).

 

Φέτος το «Σινέ Πέραν» έδωσε έμφαση στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στο πρόγραμμα με ταινίες Πρώτης Προβολής, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή. Όλα αυτά βέβαια πραγματοποιούνται διατηρώντας την τιμολογιακή πολιτική εισιτηρίων σε χαμηλό επίπεδο για κινηματογράφους Πρώτης Προβολής. Συγκεκριμένα, η γενική είσοδος είναι 6 ευρώ ενώ το μειωμένο εισιτήριο είναι 4,5 ευρώ και αφορά: φοιτητές, παιδιά έως 12 ετών, άνεργους, άνω των 65 ετών και ένστολους.

Ads

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου του Δήμου Περιστερίου «Σινέ Πέραν», έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιουλίου, είναι το εξής:

 

Πέμπτη 19 Ιουνίου – Τετάρτη 2 Ιουλίου

«Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου»

Ώρες Προβολής: 21:00 και 23:00

Σκηνοθεσία: Χοσέιν Αμίνι

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Κίρστεν Ντανστ, Όσκαρ Άιζακ

Πέμπτη 3 Ιουλίου – Τετάρτη 9 Ιουλίου

«Ερασιτέχνης Ζιγκολό»

Ώρες Προβολής: 21:00 και 22:50

Σκηνοθεσία: Τζον Τορτούρο

Ηθοποιοί: Γούντι Άλεν, Τζον Τορτούρο, Σοφία Βεργκάρα, Σάρον Στόουν, Βανέσα Παραντί

Από Πέμπτη 10 Ιουλίου

«Ο Κύκλος των Αναμνήσεων»

Ώρες Προβολής: 20:50 και 22:00

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τεπλίτσκι

Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ

Από Πέμπτη 17 Ιουλίου

«Κάποτε στη Νέα Υόρκη»

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι

Ηθοποιοί: Μάριόν Κοτιγιάρ, Χοακίν Φίνιξ, Ζερεμί Ρενέ

Λόγω της Πρώτης Προβολής, είναι πιθανές κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή και στις ώρες προβολών. Καλό θα είναι πριν επισκεφθείτε τον κινηματογράφο να καλείτε στο 210-5780892. Οι ταινίες συνήθως αλλάζουν κάθε Πέμπτη.