Είναι μια προσωπικότητα που από την πολυετή του θητεία στα αμερικανικά περιοδικά και στα ριάλιτι έχει αποδείξει ότι η εμμονή του με το φαίνεσθαι είναι το κέντρο της ύπαρξης του. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και σε αυτή των συνεργατών του. Με τη γνωστή προσέγγιση που έχει μάλιστα για τις εκπροσώπους του θηλυκού φύλου απαιτεί οι συνεργάτιδες του να «ντύνονται σαν γυναίκες». Ότι κι αν σημαίνει αυτό…

Ads

Όπως αποκάλυψε συνεργάτης του, που εργάστηκε για την προεκλογική του καμπάνια, ο Τραμπ ήθελε οι γυναίκες που δουλεύουν για αυτόν ακόμα κι αν φορούσαν το τζιν τους να δείχνουν σικ και περιποιημένες. «Οι γυναίκες που εργάστηκαν για την εκστρατεία του, ακόμη κι αυτές που περισσότερο χτυπούσαν πόρτες παρά έδιναν το παρών σε λαμπερέ εκδηλώσεις, πιέζονταν να φορέσουν φορέματα για να εντυπωσιάσουν τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ», είπε ο ίδιος.

Η αποκάλυψη για τα «γούστα» του πρώην παρουσιαστή της trash αμερικανικής τηλεόρασης που έγινε πρόεδρος της χώρας δε θα μπορούσε βέβαια να μείνει αναπάντητη από τις  Αμερικανίδες αλλά κι από γυναίκες από όλο τον κόσμο, που φρόντισαν να δείξουν στον Τραμπ μέσω Twitter… πως ντύνονται οι γυναίκες.

Μερικά ενδεικτικά παραδείγματα:

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες που υπηρετούν τον αμερικανικό στρατό

Ads

image

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες που υπηρετούν στην αστυνομία

image

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες που πάνε στο διάστημα

image

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες που είναι πρωταθλήτριες

image

* Έτσι μπορούν να ντυθούν οι γυναίκες στο Ευρωκοινοβούλιο

image

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες που ασκούν το λειτούργημα του γιατρού

image

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες που είναι αγωνίστριες

image

* Έτσι ντύνονται οι γυναίκες όταν κάνουν κόντρες

image

* Έτσι ντυνόντουσαν οι γυναίκες που αντιστάθηκαν στους ναζί

image

* Έτσι ντυνόντουσαν οι αντάρτισσες στην Ελλάδα

image

* Κι έτσι ντύνονται αυτές που κάνουν «αντάρτικο» στον Τραμπ

image

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που πρέπει να περάσουν από «πασαρέλα» για να «προσφέρουν τις υπηρεσίες τους» στον πρόεδρο Τραμπ. Και οι άντρες – συνεργάτες του θα πρέπει να έχουν ένα συγκεκριμένο λουκ και να δίνουν έμφαση στις γραβάτες που επιλέγουν.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή όχι μονο πρέπει κάποιος να φοράει πάντα γραβάτα, αλλά αν δεν είναι γραβάτα της ομώνυμης σειράς που έχει κυκλοφορήσει ο Τραμπ, ο πρόεδρος «συμβιβάζεται» με ένα κομμάτι των Brooks Brothers ή του Armani.

Τι σημαίνει όμως να «ντύνεσαι σαν γυναίκα» στον φανταχτερό κόσμο του Τραμπ;

Η κόρη του Ιβάνκα, έχει στήσει μια στιλιστική αυτοκρατορία ρούχων που κυκλοφορούν με το όνομα της και τα οποία διαφημίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το Twitter υπό το hastag #WomenWhoWork.

Μέσα από εκεί δείχνει τη «δύναμη» της φορώντας pencil φορέματα, σταυρωτά παλτό και πανάκριβες γόβες Louboutin.

image

image

image

image

image

Οι γυναίκες στην πραγματική ζωή όμως έχουν να κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα…