Η Αντέλ διέκοψε τη συναυλία που έδωσε χθες, Δευτέρα στο Βέλγιο θέλοντας να μιλήσει για τα θύματα του Ορλάντο. «Δεν ήθελα να κλάψω σήμερα. Τα τραγούδια μου είναι λυπητερά», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Ads

Πολλοί είναι οι διάσημοι, από τον χώρο κυρίως της μουσικής, που πήραν θέση, κυρίως μέσα από τα social media και απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στο Ορλάντο, στέλνοντας ευχές συμπαράστασης στις οικογένειές τους.

Το παράδειγμα της Αντέλ ακολούθησε και ο 34χρονος τραγουδιστής Άνταμ Λάμπερτ που βρίσκεται σε περιοδεία με τους Queen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

• Ομπάμα: Δεν διαφαίνεται εμπλοκή του ISIS στο Ορλάντο

Ads

Η τελετή των θεατρικών βραβείων Tony, που έγινε την Κυριακή το βράδυ ήταν αφιερωμένη στα θύματα του Ορλάντο με τον ηθοποιό Τζέιμς Κόρντεν που παρουσίασε τη βραδιά να λέει «Το μίσος δεν θα κερδίσει».

image

Ο Έλτον Τζον έγραψε ότι οι καρδιές όλων βρίσκονται κοντά στις οικογένειες των θυμάτων.

Η Έλεν ντε Τζενέρις έκανε αναφορά στην εκπομπή της. 

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έγραψε, προσευχόμαστε για το Ορλάντο.

H Lady Gaga «προσεύχομαι για τις οικογένειες των θυμάτων. Ο πόνος τους θα απαλύνει με την συμπόνια και την συμπαράσταση του κόσμου».

Ο Ντουέιν Τζόνσον (The Rock) έγραψε ότι είναι πολύ θυμωμένος σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η διεμφυλική Κέιτλιν Τζένερ (ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ), έγραψε «Σοκαρισμένη και πληγωμένη. Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μου στους αδελφούς και τις αδελφές μου στο Ορλάντο».