Συγκλονισμένη είναι η Αυστραλία από το άγριο έγκλημα ενός 24χρονου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και την πεθερά του, μέσα στο σπίτι τους. 

Ads

Ο άντρας έκανε τις δολοφονίες σε διάστημα δυο ημερών κι έμεινε μέσα στο σπίτι με τα πτώματα για περίπου μια εβδομάδα πριν φύγει για τη βόρεια Αυστραλία. Κατόπιν παραδόθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα μιας κοινότητας που απέχει 1.500 χιλιόμετρα από το Περθ, όπου ήταν το σπίτι της οικογένειας. 

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του και βρήκαν τα άψυχα σώματα των δύο γυναικών και των τριών νηπίων.

Ο Άντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ κατηγορείται για τη δολοφονία των δίδυμων κοριτσιών του, ηλικίας 2 ετών, Αλις και Μπίατρις, της 3χρονης Σάρλοτ και της συζύγου του, Μάρα, 41 ετών. Την επόμενη ημέρα σκότωσε και την πεθερά του, Μπέβερλι Κουίν, 73 ετών, μέσα στο ίδιο σπίτι.

Ads

Ο αστυνομικός διευθυντής Κρις Ντόσον εξήγησε ότι οι φόνοι διαπράχθησαν με πολλά διαφορετικά αντικείμενα, όπως με μαχαίρια και θλώντα όργανα. Δεν χρησιμοποιήθηκαν πυροβόλα όπλα.

«Πιστεύουμε ότι οι δολοφονίες έγιναν μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Η μητέρα Μάρα και τα τρία παιδιά της σκοτώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και η Κουίν την επομένη», πρόσθεσε.