Πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια, ο ηθοποιός Νέλσαν Έλις, γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά True Blood. 

Ads

Τον θάνατο του επιβεβαίωσε η αντιπρόσωπός του Έμιλι Γκέρσον Σέινς λέγοντας πως «ήταν ένα μεγάλο ταλέντο, και τα λόγια και η παρουσία του θα μας λείψουν για πάντα».

Ο 39χρονος ηθοποιός γνώρισε την επιτυχία μέσα από το True Blood του HBO, όπου υποδυόταν τον Λαφαγιέτ Ρέινολντς. Ο χαρακτήρας του έγινε μάλιστα τόσο αγαπητός στο κοινό που ενώ ήταν προγραμματισμένο να πεθάνει στην πρώτη σεζόν τελικά έπαιξε και στους επτά κύκλους. 

Έχοντας πάρει εξαιρετικές κριτικές και έχοντας βραβευτεί πολλαπλώς για τον ρόλο αυτό, ο Έλις συνέχισε την καριέρα του σε τηλεόραση και κινηματογράφο. 

Ads

Εδώ στο True Blood: 

Υποδύθηκε, τον Martin Luther King Jr. στην ταινία The Butler και τον τραγουδιστή Bobby Byrd στην βιογραφική ταινία του James Brown, Get On Up ενώ έπαιξε και στο The Help. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στην σειρά Elementary. Ήταν επίσης θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης.

«Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Νέλσαν Έλις. Ο Νέλσαν ήταν για χρόνια μέλος της οικογένειας του HBO και η ερμηνεία του στο ρόλο του Λαφαγιέτ θα μείνει αξέχαστη στη συνολική κληρονομιά του True Blood. Θα λείψει σε όλους τους θαυμαστές του και σε όλους εμάς στο HBO» έγραψε σε ανακοίνωσή του το κανάλι.