Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχει κατά καιρούς καταφερθεί εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ με διάφορους χαρακτηρισμός, όπως «ηλίθιος» και «παλιάτσος». 

Ads

Αυτή τη φορά, με αφορμή την άρνηση του Τραμπ να καταδικάσει τους ακροδεξιούς και την Κου Κλουξ Κλαν, για τα επεισόδια του Σάρλοτσβιλ – όπου έχασε τη ζωή της η αντιφασίστρια διαδηλώτρια Χέδερ Χέιερ – έστρεψε και πάλι τα βέλη του στον Αμερικανό πρόεδρο. 

«Είναι απροκάλυπτα ρατσιστής» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι το μόνο θετικό στην περίπτωση του Αμερικανού προέδρου είναι η χαμηλή ευφυΐα του. 

«Εάν ήταν έξυπνος θα ήταν ακόμα περισσότερο επικίνδυνος. Όχι πως δεν είναι έτσι κι αλλιώς. Είναι ένας φρικτός άνθρωπος και δεν έχει την προνοητικότητα να το κρύψει, κάτι που είναι θετικό επειδή αυτό θα οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή του», πρόσθεσε. 

Ads

«Στα Emmy πρέπει να δοθεί έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις, με ισορροπημένο τρόπο ώστε να μην μονοπωλήσει τη βραδιά ο Τραμπ. Αλλά σε αυτό το σημείο, βιώνουμε μια κρίση ως χώρα με αυτόν τον ανόητο, ο οποίος δεν έπρεπε ποτέ να βρεθεί σε μια θέση εξουσίας», κατέληξε ο Ντε Νίρο.