Σαράντα μαχαίρια είχε καταπιεί ένας άνδρας στην Ινδία μέσα σε διάστημα δυο μηνών. Πρόκειται για την απίστευτη ιστορία ενός 42χρονου άνδρα και πατέρα δυο παιδιών.

Ads

Ο άντρας χειρουργήθηκε και τα μαχαίρια του αφαιρέθηκαν επιτυχώς. Αυτή τη στιγμή παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο που τον ανέλαβε. 

«Στα 20 χρόνια που χειρουργώ, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» λέει στο CNN, ο Jatinder Malhotra, γιατρός που ηγήθηκε της επέμβασης. 

«Είχε μια άγρια επιθυμία να καταναλώνει μέταλλο. Ακόμη και για εμάς, τους έμπειρους χειρουργούς, ήταν τρομακτικό. Ήμασταν πολύ νευρικοί. Aκόμη και το παραμικρό λάθος, θα του στοίχιζε τη ζωή του» προσθέτει. 

Ads

«Ο ασθενής είχε καταπιεί σουγιάδες, κάποιους ανοιχτούς και κάποιους κλειστούς. Όταν βγάλαμε τα μαχαίρια, κάποια ήταν ανοιχτά, κάποια κλειστά και κάποια είχαν αρχίσει να σκουριάζουν» εξήγησε.  

«Δεν ξέρω γιατί κατάπινα μαχαίρια» δηλώνει ο ασθενής στο CNN. «Απλά απολάμβανα τη γεύση τους και είχα εθιστεί… πώς οι άνθρωποι εθίζονται στο αλκοόλ; Έτσι κι εγώ εθίστηκα στα μαχαίρια» λέει εξηγώντας ότι λάτρευε τη γεύση της… λεπίδας. 

«Λυπάμαι που απογοήτευσα την οικογένειά μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου που με έσωσαν» προσθέτει. 

Τώρα ο άντρας θα εξεταστεί από ψυχιάτρους καθώς ο γιατρός του πιστεύει ότι πάσχει από κάποια πολύ σπάνια ψυχική διαταραχή.