Χειροπέδες πέρασαν στην αφροαμερικανή ηθοποιό Ντανιέλ Γουότς καθώς αστυνομικοί που την είδα να φιλάει τον σύζυγό της νόμισαν ότι επρόκειτο για κάποια ιερόδουλη με έναν πελάτη.

Ads

Όπως έγραψε στο Facebook η ηθοποιός -που πρωταγωνίστηκε στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Django Unchained» – όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι φιλήθηκε δημοσίως σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες.  

Λίγο αργότερα, δύο αστυνομικοί ζήτησαν από την Γουότς να τους δώσει την ταυτότητά της. Η ηθοποιός, η οποία μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αρχικά αρνήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν, της πέρασαν χειροπέδες και την έβαλαν στο περιπολικό. Ωστόσο μόλις την αναγνώρισαν και επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της, την άφησαν ελεύθερη χωρίς να της δώσουν εξηγήσεις.

image

Ads

Το περιστατικό δεν κατεγράφη στα αστυνομικά πρακτικά καθώς δεν υπήρξε σύλληψη. Εκπρόσωπος της αστυνομίας, πάντως τόνισε την Κυριακή, πως αναζητούν περισσότερες πληροφορίες.

image

Η Γουότς δημοσίευσε φωτογραφίες από τη σύλληψη στη σελίδα της στο Facebook. Σε μια από αυτές απεικονίζεται με δάκρυα στα μάτια να στέκεται δίπλα σε έναν χαμηλό τοίχο με τα χέρια της πίσω από την πλάτη και έναν αστυνομικό να την ανακρίνει.