Τρία βρέφη και δύο ενήλικες δέχθηκαν σήμερα επίθεση με μαχαίρι σε έναν ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Ads

Η υπάλληλος που θεωρείται ύποπτη ότι διέπραξε την επίθεση έκοψε τις φλέβες της στον αριστερό καρπό της. Βρίσκεται υπό κράτηση και σε σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα κίνητρά της.

Η 52χρονη μαχαίρωσε δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι, ηλικίας τριών ημερών έως ενός μηνός, όπως επίσης έναν 31χρονο άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας ενός εκ των παιδιών και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Ads

Τα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, επισήμανε η Χουανίτα Χολμς, της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ένα κουζινομάχαιρο γεμάτο με αίματα και ένας μπαλτάς βρέθηκαν στο σημείο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα σπίτι, όπου στεγάζεται ο σταθμός στο Φλάσινγκ, μια συνοικία του Κουίνς με πληθυσμό κυρίως ασιατικής καταγωγής.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ειδικεύεται στην φροντίδα παιδιών κατά τη διάρκεια της νύχτας και εκεί κοιμόντουσαν εννέα παιδιά. Οι δύο ενήλικες που τραυματίστηκαν διαμένουν στην οικία. Η υπάλληλος δεν διέμενε εκεί.