Υπάρχει ρόλος που δεν μπορεί να κάνει τέλεια η Μέριλ Στριπ; Ούτε για αστείο. Αφού έχει παίξει τα πάντα, η 66χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός [και μεγάλη συλλέκτρια υποψηφιοτήτων για Oscar] έπαιξε άλλον ένα ρόλο που θα μείνει στην ιστορία: τον υποψήφιο Donald Trump.

Ads

Έφτιαξε τα μαλλιά της σε στυλ: μπροστινό ξανθό περουκίνι, έβαλε ένα στομάχι δισεκατομμυριούχου, πρόσθεσε και μια κατακόκκινη γραβάτα και άφθονη κρέμα autobronzant στο πρόσωπο και νάτη στη σκηνή στο Delcorte Theater, στο New York’s Central Park, μαζί με την Christine Baranski. Η performance έγινε στο πλαίσιο ενός ετήσιου event που φέτος είχε τίτλο: The United States of Shakespeare. Η Μέριλ Στριπ ήταν επίσημη καλεσμένη αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα εμφανιζόταν έτσι…

image

Το event έκλεισε με ένα ντουέτο της Στριπ – σε ρόλο Trump- μαζί με την Christine Baranski. Οι δυο τους τραγούδησαν ένα κομμάτι από το μιούζικαλ  «Kiss Me Kate» που ήταν εμπνευσμένο από το έργο: «η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι» .

Ads

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι άλλο ένα υπαρκτό πρόσωπο που πρόσθεσε στη λίστα των ρόλων της η Μέριλ Στριπ μετά την Βρετανή πρώην πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ και τη σουφραζέτα Emmeline Pankhurst.

image

Όσο για τις πολιτικές της απόψεις, είναι γνωστές: υποστηρίζει θερμά τη Χίλαρυ Κλίντον εδώ και χρόνια… η φωτογραφία των δυο τους να βγάζουν σέλφι με αστραφτερό χαμόγελο, είναι από 2012.

image