Ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια για παιδιά έως και πέντε ετών συγκεντρώνει η ομάδα «give the kids», μία ομάδα που αποτελείται από μαμάδες, μπαμπάδες και φίλους. Στη συνέχεια τα είδη που μαζεύτηκαν η ομάδα τα μοιράζει σε συνεργαζόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Ads

Όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους «συναντιόμαστε σε πλατείες και ωραία σημεία της Αττικής και σιγά σιγά και αλλού στην Ελλάδα και θα σας περιμένουμε. Και εσάς που θέλετε να χαρίσετε και εσάς που τα χρειάζεστε αληθινά. Έτσι κάποια από αυτά που θα μαζεύουμε, θα προωθούνται στις οργανώσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, και κάποια θα χαρίζονται σε όλους όσοι έρχονται στη συνάντηση και τα χρειάζονται για το δικό τους παιδί».

«Η κίνηση αυτή έχει νόημα μόνο αν περάσει από τον έναν στον άλλο. Αν βλέπετε κι εσείς στο give the kids αληθινό νόημα και μια γλυκιά αγκαλιά που δίνεται απλά και εύκολα, όπως δίνεις ένα ρούχο, ελάτε», τονίζει η ομάδα. 

Ads

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο συγκεντρώσεις, μία στις 24 Δεκεμβρίου και μία στις 15 Ιανουαρίου. Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, η ομάδα «give the kids» πραγματοποιεί μία ακόμη συνάντηση στον ΑΝΟΓ, Γ’ μαρίνα Γλυφάδας, Διαδόχου Παύλου 42, 12.00-15.00.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη