Την βεβαιότητά του ότι «θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται από τον ελληνικό εργατικό νόμο» και για την περίπτωση του MEGA, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Ads

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση προτίθεται να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία, προκειμένου οι μέτοχοι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να καταβάλλουν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα 17 μηνών και τις αποζημιώσεις που οφείλονται στους 420 εργαζόμενους, στην περίπτωση που το κανάλι τελικά οδηγηθεί σε λουκέτο. 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Εργασίας μέχρι σήμερα έχουν προχωρήσει σε αλλεπάλληλες διοικητικές ενέργειες και πως το ίδιο θα συνεχιστεί να γίνεται.

«Οι διοικητικοί μηχανισμοί και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Εργασίας να είστε βέβαιος, ή μάλλον θα πρέπει να σας θυμίσω ότι έχουν κάνει αλλεπάλληλες ενέργειες και έχουν προχωρήσει σε αλλεπάλληλες διοικητικές ενέργειες, έτσι ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής έτσι ώστε να τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται από τον ελληνικό εργατικό νόμο».

Ads