Το ..έξυπνο site πάει και τηλεόραση. Mπορείτε πλέον να βλέπετε το Tvxs και στις Smart TV της LG, η οποία πρόσθεσε τη νέα εφαρμογή tvxs.gr στην πλατφόρμα της: συνεχής ροή ειδήσεων όπως και στο site του Tvxs, αλλά επίσης ταινίες και ντοκιμαντέρ, ανάμεσα τους και τα  βραβευμένα ντοκιμαντέρ του Σ. Κούλογλου και της ομάδας του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα».

Ads

Για τη νέα αυτή εφαρμογή ο κ. Κουτελός Άρης, CE Director της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Με την προσθήκη του tvxs.gr, η πλατφόρμα Smart TV της LG εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο και αποκτά άλλη μια εφαρμογή ενημερωτικού κυρίως χαρακτήρα, με συνεχή ροή θεμάτων από την ελληνική και τη διεθνή ειδησεογραφία. Χάρη στην ευελιξία της πλατφόρμας LG Smart TV και την προηγμένη τεχνολογία των έξυπνων τηλεοράσεων LG, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν διαρκή ενημέρωση και πλούσιο περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα, επιλέγοντας διάφορες πηγές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ώστε να καλύπτεται κάθε τους προτίμηση».

«Σχεδόν έξη χρόνια μετά την δημιουργία του, το tvxs.gr συνεχίζει να εξελίσσεται, ανοίγοντας νέους δρόμους στην ενημέρωση,  δήλωσε σχετικά ο Στέλιος Κούλογλου. Το tvxs.gr εκπέμπει πλέον σε μια multimedia πλατφόρμα η οποία υποστηρίζει το site, το mobile app για iphone και tablets και την  Smart TV , εκπέμποντας όλο το 24ωρο. Tο νέο app για τις συσκευές LG είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση».

Η εφαρμογή tvxs.gr είναι ήδη διαθέσιμη για τους χρήστες της LG Smart TV και στη νέα πλατφόρμα της LG, την webOS, αλλά και στις προηγούμενες (Netcast 4.5 και Netcast 4.0).

Ads