Κλείνουν και επίσημα οι Εκδόσεις Λυμπέρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα περιοδικά «7 μέρες TV» το «Hello!» και το  «ΕΓΩ», περνάνε στον έλεγχο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου ενώ προς τον ΑΝΤ1 κατευθύνονται τα περιοδικά «Glamour», «Vogue», «Lucky» και «Men’s Health». Στην ιδιοκτησία του Α. Λυμπέρη παραμένουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, Best  FM και V FM, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις και το 33% των Τεχνικών Εκδόσεων. Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τους πολυάριθμους εργαζομένους του ομίλου.

Ads

Σύμφωνα με τo Lifo.gr, ορισμένοι ελληνικοί τίτλοι των εκδόσεων Λυμπέρη θα μεταφερθούν στις Αττικές Εκδόσεις του Θ. Φιλιππόπουλου – μεταξύ αυτών, το «Εγώ» και το «Status». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό έχει ήδη ανακοινωθεί στους αρμόδιους διευθυντές και το προσωπικό των περιοδικών – τα οποία τώρα μαζεύουν τα προσωπικά τους είδη από τα πολυτελή γραφεία του εκδοτικού ομίλου, στο Κορωπί.
 
Οι typologies αναφέρουν ότι την ίδια τύχη θα έχουν και τα «7 μέρες TV» και «Hello!» ενώ προς τον όμιλο του ΑΝΤ1 κινούνται τα «Glamour», «Vogue», «Lucky» και «Men’s Health». Ο Θ. Κυριακού έχει πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που συγκλίνουν δείξει ενδιαφέρον για τους διεθνείς τίτλους.