Εξοργισμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά την ζωντανή μετάδοση των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών που επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό γύρω από το κτίριο, όπου τελεί υπό κατάληψη.

Ads

«Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο όλες αυτές τις ημέρες τους βλέπουμε (σημ: ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές) να τρώνε από το ίδιο πακέτο τσιπς. Μια Coca Cola μοιραζόντουσαν κάτω από τον μελαγχολικό Αδαμάντιο Κοραή. Και λέγαμε κοίτα να δεις δεν λειτουργεί τίποτα σε αυτή τη χώρα αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε εξάρσεις. Να τα!», είπε ενώ προβάλλονταν εικόνες από τα Προπύλαια.

Συνεχίζοντας και ενώ το βίντεο έδειχνε την απώθηση των αντιεξουσιαστών από τα ΜΑΤ και την κινητοποίηση των αστυνομικών ο Μπογδάνος σχολίασε: «Εδώ… απλά κατεβαίνουν πιο κάτω (σημ: Τα ΜΑΤ) φσφσφσ κλπ. Πιο πριν είχαν φάει κάτι αεριωθούμενα. Εδώ τους βλέπουμε να τρέχουν… κάποιος θυμήθηκε “ρε παιδιά εγώ είμαι ματατζής”, αλλά έχει αλλάξει η διαταγή». «Κάθονται τα ΜΑΤ και τρώνε πέτρες», είπε λίγο αργότερα.