Με μια σκωπτική επιστολή και με την προσφώνηση «κύριε ενωμοτάρχα» απαντά ο Βασίλης Μουλόπουλος στις βολές της Νέας Δημοκρατίας και του εκπροσώπου της Βασίλη Κικίλια για την τυχόν εμπλοκή του στο εγχείρημα διάσωσης του ΔΟΛ και τη συνάντησή του με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Ads

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παλαιό στέλεχος του ΔΟΛ και νυν πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» γράφει χαρακτηριστικά στην ανοιχτή επιστολή του:

«Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Ads

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι…
χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.

Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος
 
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας είχε ανεβάσει στο twitter το εξής ερώτημα: «Θα βγάλει non paper η (λαλίστατη) κυβέρνηση για να επιβεβαιώσει τη συνάντηση Ψυχάρη-Μπόμπολα-Μουλόπουλου;». «Η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αυγής”», ανέφερε η ΝΔ. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μουλόπουλος είχε χθες συνάντηση στα γραφεία του ΔΟΛ με τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Φώτη Μπόμπολα προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα διάσωσης του υπερχρεωμένου εκδοτικού συγκροτήματος με ένα μοντέλο εκκαθάρισης εν λειτουργία.