Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε η ΝΔ δημοσίευμα που εμφανίζει την ΕΡΤ να βρίσκεται σε αναζήτηση σχολιαστών για τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, για να λάβει τη σκωπτική απάντηση της δημόσιας τηλεόρασης.

Ads

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτείνει… σχολιαστές στην ΕΡΤ.

«Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ε.Ρ.Τ. αναζητά σχολιαστές για τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της. Για να μην κουράζονται, μιας και φαίνονται οι στόχοι τους,  τους λέμε μόνο ένα: Ας μην ξεχάσουν τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Βασίλη Μουλόπουλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Απαντώντας η ΕΡΤ, σε ανάλογο ύφος σημειώνει ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου της ΝΔ, «με το υψηλού επιπέδου χιούμορ του και το λακωνικό της γραφής του»… θα μπορούσε να διεκδικήσει ο ίδιος μια θέση σχολιαστή.

Ads

«Το υψηλού επιπέδου χιούμορ, η φινετσάτη ειρωνεία, η πολιτική οξυδέρκεια σε συνδυασμό με το λακωνικό ύφος της γραφής, αναδεικνύουν περίτρανα το συγγραφικό ταλέντο του συντάκτη της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Επαξίως, λοιπόν, μπορεί να διεκδικήσει μία από τις θέσεις των σχολιαστών στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ», ανέφερε συγκεκριμένα η δημόσια τηλεόραση στην ανακοίνωση της.