Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και το τηλεοπτικό κοινό θα μπορεί να το παρακολουθεί δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00:15. 

Παράλληλα την Τετάρτη 7 Μαρτίου, ο Αντώνης Κανάκης θα κάνει πρεμιέρα στην ίδια ζώνη με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. 

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Θα πρόκειται, όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου του σταθμού, για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

«Ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό. Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μια ανθρώπινη, γήινη αληθινή εκπομπή που θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν θα περιορίζεται στη σάτιρα», είπε ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης για το νέο κόνσεπτ που ετοιμάζει εδώ και μήνες και στο οποίο, όπως τόνισε θα λάβουν μέρος και οι έτεροι «Καππαδόκες» του Ράδιο Αρβύλα.