Εξώδικο κατά του Real FM και του ραδιοφωνικού παραγωγού – δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλημένος από σχόλια που έκανε γι’ αυτόν ο δημοσιογράφος. 

Ads

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τόσο από τον Real όσο και από τον Γ. Τράγκα να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και παράλληλα να διαβαστεί το εξώδικο. Επίσης, το ίδιο έγγραφο τους απαγορεύει να το σχολιάσουν περαιτέρω.

Το εξώδικο περιέχει σχόλια του Γιώργου Τράγκα ο οποίος κάνει λόγο για φιλογερμανική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο δημοσιογράφος ερωτηθείς είπε ότι πράγματι θα μετανοήσει δημόσια διότι ενοχλήθηκε ο κ. Μητσοτάκης με τις σατιρικές εκφράσεις περί «μπαρακούντα», «γουρλομάτη» και «μαλάκα» ή «μαλακίες».

Ads

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε: «Κατά τη γνώμη μου δεν έχω προβεί σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Το να λέω γερμανόφιλος δεν είναι προσβλητικός ισχυρισμός, το μελιτζάνας δεν είναι. Το μαλάκας το είπα στην περίπτωση των καθαριστριών. Δεν μπορείς να απολύεις καθαρίστριες του υπ.Εξ. Εν ψυχρώ σα να είναι σκουπίδια και να λες ότι μεταξύ γιατρού και καθαρίστριας προτιμώ το γιατρό. Δεν είσαι Θεός να κρίνεις ανθρώπους και να τους πετάς στο δρόμο και στην πείνα και να το λες αυτό εν ψυχρώ σε όλα τα τηλεοπτικά σχόλια σου. Πρέπει να είσαι από μέταλλο να έχεις ψυχή κάρβουνο για να το κάνεις. Εγώ χρησιμοποίησα την ηπιότερη έκφραση που χρησιμοποιούν οι Έλληνες στην καθομιλουμένη. Αυτό ήταν αργκό όταν ήμουν εγώ παιδί. Τότε έλεγαν είπε τη λέξη «Μαλ…».

Το εξώδικο όπως δημοσιεύεται στο crashonline.gr

image

image

image

image

image

image

image