Η ευαίσθητη, ρομαντική, ξεκαρδιστική κωμωδία για την πρώτη φορά  προσθέτει λίγα Δευτερότριτα ακόμη και γιορτάζει του Αγίου Βαλεντίνου με ένα μοναδικό δώρο.

Ειδικά για τις παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου, 12 και 13 Φεβρουαρίου, στην τιμή του ενός εισιτηρίου, το δεύτερο εντελώς δωρεάν. Κάντε στον/στην αγαπημένο/η σας ένα μοναδικό δώρο.

Το «Σεξ Λεξικόν - Η Επιστήμη του Έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου με τη Φωτεινή Αθερίδου και το Σπύρο Χατζηαγγελάκη, συνεχίζει την διαδρομή της. Τι γινόταν όταν ένα νεαρό ζευγάρι - το έτος 1978 – επιχειρούσε  να κάνει έρωτα για πρώτη φορά; Σχεδόν κανείς δε θυμάται πια… Στο θέατρο «104» όμως κάθε Δευτέρα και Τρίτη οι παλιοί θυμούνται και οι νέοι μαθαίνουν ότι όλα είναι διαφορετικά από τότε, αλλά η πρώτη φορά δεν αλλάζει είτε συμβαίνει στην εποχή του cyber sex είτε στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

«Έρως: Αρχή και τέλος της ζωής. Όμως, προσοχή, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει. Η ανάπτυξη των μέσων επικοινωνίας, τα μικτά σχολεία, η υποχώρηση της σεμνοτυφίας, οι εξοχές, τα θαλάσσια μπάνια, ο κινηματογράφος, η σύγχρονη λογοτεχνία, η μόδα που αποκαλύπτει το ανθρώπινο σώμα (μίνι φούστα, κολλητά παντελόνια) και χίλια άλλα, πολλά και ποικίλα, συμβάλλουν ώστε το σεξ-στοιχείο να υπερτερεί σε βάρος του ρομάντσου και της αισθηματολογίας». (απόσπασμα από το Σεξ Λεξικόν)

Λήμματα σαν κι αυτό αποπροσανατολίζουν την Κάτια και τον Τάκη στην απόπειρά τους  να ολοκληρώσουν για πρώτη φορά τον έρωτά τους στην Αθήνα του 1978. Μάθετε αν θα τα καταφέρουν βλέποντας τη sold-out κωμωδία «Σεξ Λεξικόν-Η Επιστήμη του Έρωτα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο 104.

Θυμηθείτε την αλφαβήτα του έρωτα και τη δική σας πρώτη φορά.

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος
Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου
Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο
Σκηνικά – Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου
Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης
Ερμηνεύουν οι: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Στοιχεία Παράστασης:

Ημέρες και Ώρα παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη 21:15
Λήξη παράστασης: 27 Μαρτίου
Είσοδος : 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους)
Διάρκεια παράστασης: 80’
Χώρος: Θέατρο 104. Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός) –
Τηλ : 210 3455020, 6946 384121