Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο (The Great Beauty) θα γυρίσει ταινία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ads

Το πρότζεκτ, με προσωρινό τίτλο «Loro», που σημαίνει «Εκείνοι» αλλά στα ιταλικά, ηχητικά, ακούγεται και ως «Ο Χρυσός» (L’ Oro), θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του το καλοκαίρι του 2017.

Η εταιρεία Indigo Films αναμένεται να είναι στην παραγωγή, αφού έχει συνεργαστεί με τον 46χρονο δημιουργό σε όλες του τις ταινίες.

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αυτό τον μήνα θα κλείσει τα 80, φημολογείται πως θα αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή της Ιταλίας έπειτα από 22 χρόνια στο προσκήνιο, έχοντας διατελέσει 4 φορές πρωθυπουργός και έχοντας καθορίσει μια εποχή στη ζωή της χώρας.

Ads

image

Τον Ιούλιο υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς, ενώ τον Αύγουστο πούλησε την ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν, με την οποία γνώρισε πολλές επιτυχίες, σε Κινέζους επενδυτές.

Ο Σορεντίνο, ετοιμάζει την πολυσυζητημένη μίνι σειρά 10 επεισοδίων με τίτλο «The Young Pope», με τον Τζούντ Λο στον ρόλο του Πάπα. Η σειρά θα προβληθεί από το Sky Atlantic σε Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Γερμανία, από το HBO στην Αμερική και από το Canal+ στην Γαλλία.

Η είδηση για τη νέα ταινία του Σορεντίνο για τον Καβαλιέρε κάνει τον γύρο του κόσμου.

image

Άλλωστε, το σινεμά του Σορεντίνο, όπως πολύ εύστοχα γράφει ο Guardian, αφορά τη μοναξιά των γερασμένων playboys με μεγάλη δύναμη…