Ο 28χρονος Γερμανός θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου την επόμενη εβδομάδα, μαζί με έναν 47χρονο, ο οποίος βαρύνεται με τις ίδιες πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. 

Ads

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο (κατ’ ευφημισμόν) πατέρας κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του συνολικά εννέα φορές, από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι την μέρα της σύλληψής του, τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε τρεις περιπτώσεις η κακοποίηση αφορούσε βιασμό ενώ δύο φορές «την οδήγησε κοντά στον θάνατο», χτυπώντας την.

Όπως γράφει το RT, οι δύο άνδρες μετέδιδαν live τις πράξεις τους σε chat στο λεγόμενο dark web, το οποίο καλύπτει τις διευθύνσεις IP των χρηστών. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τους βιασμούς παρακολούθησαν περίπου 50 άτομα.

Ads

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται τον Νοέμβριο του 2016, όταν ο πατέρας έστειλε σε έναν άνδρα, τον οποίο γνώρισε σε ιστοσελίδα ραντεβού, φωτογραφίες και βίντεο από την ασέλγεια μέσω του WhatsApp.

Ο άνδρας ενημέρωσε τις αρχές προστασίας των παιδιών, οι οποίες με τη σειρά τους γνωστοποίησαν το θέμα στην αστυνομία. Ο πατέρας συνελήφθη τρεις μέρες αργότερα, σύμφωνα με τη Die Welt.

Το παιδί βρίσκεται υπό την επίβλεψη της μητέρας του, η οποία δεν γνώριζε τι συνέβαινε. Εκτιμάται ότι οι κακοποιήσεις γίνονταν ότι η μητέρα κοιμόταν ή έλειπε στη δουλειά της.