Την αποχώρησή της από το Ποτάμι και την ανεξαρτητοποίησή της ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, αφήνοντας αιχμές για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Με αιχμές κατά της Κατερίνας Μάρκου αλλά και των προηγούμενων στελεχών του κόμματος που αποχώρησαν απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ads

«Ο κ. Φωτήλας έφυγε γιατί, όπως είπε, είχε κάλεσμα από την ΝΔ, η κ. Μάρκου έφυγε γιατί, όπως λέει, έχει κάλεσμα από το ΠΑΣΟΚ, είχε προηγηθεί ο κ. Θεοχάρης που έφυγε γιατί είχε κάλεσμα από παντού» δήλωσε ι Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας την αποχώρηση που άφησε το Ποτάμι με 9 βουλευτές.

«Είναι προφανές ότι χρεώνομαι προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός και τρέχουν (φευ!) σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα τους τα εξασφαλίσουν» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε να τους δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να θυμίσουν και τότε σε όλους τους πολίτες τους λόγους που τους κάνουν να απεχθάνονται την πολιτική», κατέληξε.