Δεν μπορούν να τα «βρουν» πολιτικά αλλά και πώς να το κάνουν αφού δεν μπορούν να συμφωνήσουν και σε πιο απλά ζητήματα, όπως ας πούμε για το αν κλήθηκε ή όχι ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Ads

Ενώ το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίσει ότι δεν πήγε στη συνδιάσκεψη καθώς «δεν κλήθηκε, όπως και κανένας άλλος αρχηγός κόμματος», το απόγευμα τα πράγματα άλλαξαν…

Κι αυτό γιατί πηγές από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης κλήθηκε αλλά ενημέρωσε ότι δεν θα πάει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων…

«Φανταστικοί μικροπολιτικοί διάλογοι και διαρροές, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ πράγματι δεν κλήθηκε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων» τόνιζαν χαρακτηριστικά. 

Ads

Παρ’ όλα αυτά το μυστήριο για το αν κλήθηκε ή όχι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν λύθηκε. Από το Ποτάμι με νέα ανακοίνωση επιμένουν ότι ο επικεφαλής του κόμματος δεν εκκλήθη!

«Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη. Ή είναι στα μη απεσταλμένα των email τους. Ας ψάξουν. Καλό θα είναι πάντως, η ορμή όλων μας να μην εξαντλείται σε διαρροές, παραπολιτικά και γκρίνιες αλλά στον διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος» είναι χαρακτηριστικά ή απάντηση του Ποταμιού.