1Εάν ψήφιζε η Αθήνα στις γερμανικές εκλογές… Τα σενάρια, ο «άγνωστος» Λίντνερ και ο Σόιμπλε. 

2Να 'ταν μόνο η Vodafone… Το σίριαλ της ψηφοφορίας για τον αρχηγό του νέου κόμματος, οι υπογραφές, οι κινήσεις Φώφης και Σταύρου. 

3Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη» και τη θαλάσσια ρύπανσηΆδωνις και Βαρβιτσιώτης «ανακάλυψαν» και νεκρή από τη ρύπανση στο Σαρωνικό. «Η ΝΔ θυμήθηκε πως υπάρχει υπουργείο Ναυτιλίας και ναυτιλία στη χώρα» είπε δηκτικά ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Βουλή. 

4Ο Κιμ απειλεί τον «γεροξεκούτη γκάνγκστερ» Τραμπ: Θα πληρώσει ακριβά. Ο «ψυχοπαθής» Τραμπ απαντά στον «παράφρονα» Κιμ: Θα δοκιμαστείς όπως ποτέ μέχρι τώρα. Και.... Τα πλοία φαντάσματα που κρατούν ζωντανή τη Βόρεια Κορέα. Το δίκτυο και πώς λειτουργεί. 

5Παναθηναϊκός: Από το ντάμπλ στην κατάρρευση. Το ιστορικό της πορείας προς την κρίση που φέρνει τον ΠΑΟ αντιμέτωπο με τη διάλυση. 

6Ο μυστηριώδης κύριος Βίνικ. Ποιος είναι ο Ρώσος που έκανε «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος με τη χρήση του bitcoin και το διπλωματικό θρίλερ πίσω από την υπόθεση του. 

7Μεγάλη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής κοντά σε σπίτια

8Πρωτιά των Ελλήνων στο κίνημα κατά των εμβολίων - Κώδωνας κινδύνου από τους παιδίατρους. Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία: Θα επανεμφανιστούν παλιές λοιμώξεις, θα θρηνήσουμε θύματα. 

9Ποιοι είναι και πως δρούσαν οι πορτοφολάδες του μετρό [ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ]. 

10Σουνίτες εναντίον Σιιτών: Οι ρίζες του εμφυλίου πολέμου του Ισλάμ. Ενας μικρός ναός - «κλειδί» για την κατανόηση ενός σχίσματος.