Έντονη ήταν η αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην ανάρτηση μέλους του κόμματος στο Facebook, που προκάλεσε θόρυβο και αποδοκιμασίες.

Ads

Με ανακοίνωσή της «αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας».

Στην ανάρτηση αναφέρονταν πως «όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές. Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς.  Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Η ανακοίνωση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωση της επισημαίνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Ads

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η  Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς».