Νέα «τυχαία» συνάντηση στη μέση του δρόμου με Έλληνα στο εξωτερικό είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή τη φορά συμπτωματικά συνάντησε περαστικό Έλληνα στο Ταλίν της Εσθονίας. 

Ads

Συμπτωματικά και πάλι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βρισκόταν κάμερα που κατέγραψε άμεσα τη συζήτηση, προκειμένου να αναρτηθεί στη συνέχεια στο Instagram του πρωθυπουργού με το μήνυμα: «Ελληνική καλημέρα στο Ταλίν πριν από τη συνάντηση με την πρωθυπουργό της Εσθονίας». 

Στο βίντεο, ο κ. Μητσοτάκης ακούγεται να λέει στον έλληνα οδηγό: «Πήγαμε στην ξενάγηση και τώρα θα συναντηθώ με την πρωθυπουργό». Και εκείνος απαντά: «πολύ καλημέρα». «Πώς σε λένε;», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οδηγό του αυτοκινήτου να απαντάει: «Πάνο, Παναγιώτη». «Να είσαι καλά Πάνο, χάρηκα πολύ», απάντησε ο πρωθυπουργός. 

Δείτε εδώ το βίντεο

Ads

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και πάλι «τυχαία» συνάντηση στο δρόμο με Έλληνα ταξιτζή κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Και τότε ο πρωθυπουργός περπατούσε με ανοιχτή κάμερα στο πλάι του και έπεσε πάνω στον Έλληνα οδηγό ταξί.