Σε πλήρη ανάπτυξη φαίνεται πως βρίσκεται η νέα επικοινωνιακή τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το λεγόμενο  infotainment εξ Αμερικής.

Ads

Έτσι, με μια life style ανάρτηση στο Instagram  ξεκίνησε και η επίσκεψή του ως πρωθυπουργός στη Νέα Υόρκη, μία ημέρα μετά τη συνέντευξή του στον μουσικό σταθμό Sfera και δηλώσεις του στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίη Σκορδά (Σκάι), όπου μίλησε γιαμαστορέματα στο σπίτι και μαγειρικές συνήθειες.

Σήμερα, όπου μετέβη λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, εκεί που περπατούσε ο Κ. Μητσοτάκης στους δρόμους με ανοιχτή την κάμερα, τυχαία έπεσε πάνω σε Έλληνα οδηγό ταξί.

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αιφνιδιασμένος και χαιρετά ενθουσιασμένος τον Έλληνα οδηγό ταξί, λέγοντάς του «πού είσαι ρε μεγάλε».

Ads

Στη συνέχεια τον ρωτά «τι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», με τον ταξιτζή να του λέει ότι κατάγεται από την Τρίπολη και ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Οι συμπτώσεις και τα τυχαία ευχάριστα συμβάντα συμβαίνουν αρκετές φορές στον πρωθυπουργό. Όπως όταν συνάντησε σε κάτι αγρούς στα Φάρσαλα, τον καβαλάρη Ντάλτον ή  όταν είχε μια τυχαία συνάντηση με μια μία κυρία με το καροτσάκι της και το σύζυγό της κατά την περιοδεία του στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι εμφανίστηκαν πανευτυχείς που τον βλέπουν από κοντά, αν και όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για μια εργαζόμενη από το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη, ενώ ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Νέας Σμύρνης.