Δυο μικρά αγοράκια έζησαν την απόλυτη φρίκη και μάλιστα στα χέρια της μητέρας τους. Παρέα με τον σύντροφό της έκλειναν τα παιδιά στο υπόγειο για να τα τιμωρήσουν, έσβηναν τσιγάρα στο σώμα τους, τους έριχναν καυτό λάδι στα πόδια ενώ τα κακοποιούσαν και σεξουαλικά. 

Ads

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της Πέλλας. Τα παιδιά που πλέον είναι έντεκα και εννέα χρονών έχουν απομακρυνθεί από τους βασανιστές τους και φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων. Οι λεπτομέρειες των όσον βίωσαν έρχονται στο φως από πηγή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Η δικογραφία περιλαμβάνει λεπτομερώς όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία βιασμού και βασανισμού των παιδιών που επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση. 

Η τυχαία σύλληψη του άνδρα

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί.

Ads

Διαπιστώθηκε επιπλέον ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Αναζητείται η μητέρα

Προηγουμένως, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών.

Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί.

Η έρευνα συνεχίζεται – Ψάχνουν για φωτογραφίες 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη. 

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν αναφορές για φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν.