Μήνυση κατά του ΤΧΣ, της Διοίκησης της ΤτΕ, των Διοικήσεων των Τραπεζών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα καταθέσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ads

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε., μαζί με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης, θα καταθέσουν τη Δευτέρα 6/6, στις 10:30 π.μ., προσωπικά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών (κτίριο 16 – πρώην Σχολή Ευελπίδων), μηνυτήρια αναφορά για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αλλά και των προηγούμενων ανακεφαλαιοποιήσεων τους.

Όπως επανειλημμένα έχει καταγγείλει η ΛΑ.Ε. και προσωπικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την πρόσφατη τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι τράπεζες πέρασαν με εξοργιστικά χαριστικές και σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις και σε εξευτελιστικές τιμές, σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια, ενώ το ελληνικό δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία, οι μικρομέτοχοι και μικρο ομολογιούχοι των τραπεζών υπέστησαν πρωτοφανείς ζημιές πολλών δεκάδων δισ. ευρώ.

Ads

Η μηνυτήρια αναφορά της ΛΑ.Ε. θα στρέφεται κατά του ΤΧΣ, της Διοίκησης της ΤτΕ, των Διοικήσεων των Τραπεζών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατά παντός άλλου συνεργού και συμμέτοχου στο σκάνδαλο, που θα αποκαλυφθεί από τη διερεύνησή του.