Την άποψη ότι ο Βύρωνας Πολύδωρας θέλει να μπει στο κυβερνητικό σχήμα, παίρνοντας μάλιστα τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου από την Όλγα Γεροβασίλη στον επικείμενο ανασχηματισμό,  και δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του ΕΣΡ, διατύπωσε εκ μέρους της ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ.

Ads

«Περίμενα ότι η κυβέρνηση θα άρπαζε την ευκαιρία και θα έφερνε σήμερα μια γενναία τροπολογία, θα την ψηφίζαμε όλοι, και μετά με τη γνωστή διαδικασία θα ερχόμασταν στο γραφείο σας κύριε πρόεδρε να βρούμε την κοινή συνισταμένη στα πρόσωπα για το ΕΣΡ», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε σχετικά με τη διαδικασία.

«Αντί αυτών, η κυβέρνηση έφερε μια άτολμη τροπολογία, μια τροπολογία σαν να θέλει ο κ. Παππάς να περιορίσει τις πολιτικές απώλειες διότι είχε επάνω του το θέμα» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον Βύρωνα πολύδωρα, είπε:

«Είμαι φίλος και έχω κοινούς αγώνες με τον Βύρωνα Πολύδωρα. Αλλά αυτά τα δύο δεν θα με έκαναν να αποστώ από την συντεταγμένη θέση του κόμματος μου. Πρέπει όμως να πω, ότι βλέποντας τον κ. Πολύδωρα στην ΕΡΤ, μου έδωσε την εικόνα ότι δεν τον ενδιέφερε η θέση για το ΕΣΡ, αλλά η θέση της κυρίας Γεροβασίλη στον επόμενο ανασχηματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ads