«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι καλά. Είμαι με τη μαμά μου. Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη με τη μαμά μου και την αδερφή μου», ήταν τα λόγια της μικρής Βαλεντίν, όταν συνομίλησε με τον δικηγόρο του πατέρα, κ. Νουλέζα, το βράδυ της Πέμπτης.

Ads

Η 7χρονη συνομίλησε παρουσία της μητέρας η οποία ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής και έδωσε τη συγκατάθεση της γι’ αυτή τη συνομιλία, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha

Τα λόγια της αποδεικνύουν ότι όντως δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στη δήλωση εξαφάνισης της μικρής και πως ο πατέρας ήταν άνεργος και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την μεγαλώσει και πως θέλοντας να της προσφέρει μια καλύτερη ζωή την έστειλε στη μητέρα της.

Το tvxs.gr έχει αναδείξει αυτήν την πτυχή της υπόθεσης που παρουσιαζόταν σαν αστυνομικό θρίλερ. Όπως εξελίσσεται η ιστορία αποδεικνύεται η σκληρή και άγρια πραγματικότητα που βιώνουν οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και οι μετανάστες στην Ελλάδα.

Ads

Στην συνομιλία η 7χρονη δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου είναι καλά;» ρώτησε τον δικηγόρο κ. Νουλέζα.

Την ίδια στιγμή ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, μετά την απολογία του στον ανακριτή για την σκηνοθετημένη εξαφάνιση της κόρης του.

Σημειώνεται ότι χθες, επίσημη ενημέρωση έστειλαν οι γαλλικές αρχές στις ελληνικές αρχές για τα αποτελέσματα της ερευνάς που αφορούσε  την εξέταση της γυναίκας που εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Σαιντ-Ετιέν ως βιολογική μητέρα της 7χρονης Βαλεντίν.