«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο», αναφέρει σε δήλωσή της η οικογένεια Βακάκη για το τραγικό τροχαίο στη Θήβα, στο οποίο έχασε τον 24χρονο γιο της, που οδηγούσε τη μοιραία Porsche. 

Ads

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού. Οικογένεια Απόστολου Βακάκη», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Οι έρευνες για το τραγικό δυστύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη. Επικεντρώνονται σε δύο βασικούς παράγοντες: Την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 24χρονος οδηγός της Porsche Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, αλλά και η συντήρηση του οχήματος, όπως για παράδειγμα η κατάσταση των ελαστικών.

Διαβάστε: Τα σενάρια για τη φονική πορεία της Porsche

Ads

Σημειώνεται πως ο τραγικός πατέρας που έχασε τη γυναίκα του και το παιδί του – επέβαιναν πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο οποίο έπεσε η Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι υπήρχε και ένα δεύτερο σπορ αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησε αμέσως και έτρεξε για βοήθεια. Μάλιστα εκτίμησε ότι μπορεί να ήταν σε εξέλιξη κόντρα μεταξύ των δυο. 

«Πήγαινε με πάνω από 300. Αυτό το αυτοκίνητο μαμά πηγαίνει 330. Ήταν το GT2 το turbo. Πήγαινε με 300 σίγουρα. Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να “πατιόντουσαν” γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε “χρειάζεσαι βοήθεια”… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».