Θέση στην υπόθεση της Ηριάννας παίρνει και ο δημιουργός και τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας, με σχόλιο που ανάρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του στο facebook.

Ads

H ανάρτηση του Αγγελάκα

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Είναι διάτρητο και λοξοκοιτάει απ’ τη μια προστατευτικά προς τους πολιτικούς και οικονομικούς άρχοντές μας (δύο πολιτικοί όλοι κι όλοι μπήκαν στη φυλακή για καταχρήσεις δισεκατομμυρίων που γινόταν εις βάρος μας τόσα χρόνια και είναι και οι δύο ελεύθεροι πια) κι απ’ την άλλη απειλητικά και καχύποπτα προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς και βουβοί την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας, δικαιοσύνης και απλής λογικής στον τόπο μας.

Διαβάστε για την παράλογη και χωρίς σοβαρά στοιχεία καταδίκη της 29χρονης Ηριάννας (13 χρόνια χωρίς αναστολή) εδώ: https://tvxs.gr/…/dekatria-xronia-fylakisi-gia-sxesi-me-enan…
και ψηφίστε για να υποστηρίξετε την απελευθέρωσή της και τους ίδιους σας τους εαυτούς εδώ: https://secure.avaaz.org/…/Elliniki_Dikaiosyni_Elliniki_K…/…

Ads

ΥΓ. Το «SURVIVOR» δεν είναι ένα γλυκό όνειρο, είναι ο εφιαλτικός εμπαιγμός του καθημερινού μας μόχθου για επιβίωση. Ξύπνα δεν ειν’ όνειρο το χιόνι που μας καίει.