Συνεχίζονται οι εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ μετά την ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ξαναχτυπά μέσω tων μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας λόγο για «αδιόρθωτους φωστήρες που οδηγούν τη Νέα Δημοκρατία στα βράχια».

Ads

Με τρία tweets ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει με σκληρά λόγια τη στάση της Νέας Δημοκρατίας μετά την ήττα στις εκλογές.

«Θα θελα να ξέρω ποιοι είναι οι αδιόρθωτοι φωστήρες που με την ίδια ηλίθια κ αναποτελεσματική πολιτική εξακολουθούν να οδηγούν τη ΝΔ στα βράχια», είναι το πρώτο tweet.

«Αν κάποιοι μικρόνοες ελπίζουν να καταστραφεί η χώρα για να ξαναέρθουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στα πράγματα, εγώ ούτε το ελπίζω ούτε το εύχομαι», αναφέρει στη δεύτερη ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ads

«Για μένα πάνω απ όλα η πατρίδα. Μετά έρχεται η παράταξη. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔEΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΑΝΟΔΟΥ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ», καταλήγει στο τρίτο του tweet.

image

Ο Ευάγγελος Αντώναρος συνεχίζει την κριτική και μέσω facebook.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου να αρνηθεί την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση της νέας γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, γράφει: «Έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. Εκείνο που μετράει όμως τώρα είναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ».

image