Επίθεση στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, πραγματοποίησαν άγνωστοι, χθες το βράδυ στις 22:00, στη Γλυφάδα. 

Ads

Περίπου τέσσερα – πέντε άτομα έσπασαν το αυτοκίνητο του, έγραψαν συνθήματα στην είσοδο και πέταξαν μπογιές. Ο κ. Ταστάνης και η οικογένειά του ήταν μέσα στο σπίτι. 

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ίδιος είπε ότι η επίθεση παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους. 

«Η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει» είπε και πρόσθεσε:

Ads

«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών, αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους».

Οι άγνωστοι έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «Χτυπήστε τον Ταστάνη. Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Καταδικάζει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι  χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν».