Μετά το άδεισμα του συνδικαλιστή αστυνομικού Στ. Μπαλάσκα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ήρθε πριν από λίγο η Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για την δήλωσή του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νέρα όπου χαρακτήρισε “βλάκα” τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ads

Παράλληλα, εκ μέρους του Αρχηγείου κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του. Την οργή του ελληνικού Twitter προκάλεσε ένα σχόλιο του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την ομολογία και τη σύλληψη του συζύγου της για το στυγερό έγκλημα.

Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε ως “βλάκα” τον συζυγοκτόνο, γιατί όπως απροκάλυπτα υποστήριξε “αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή”.