Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ads

Μέχρι τώρα τέσσερις κατηγορούμενοι έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, ενώ 20 έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συνολικά μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου απολογήθηκαν 24 κατηγορούμενοι και η διαδικασία για την θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: Ρέντη / Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ανάμεσα στους προφυλακισμένους είναι και ένας 31χρονος, με το προσωνύμιο «Κοκός», ο οποίος φέρεται ότι είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση.

Ads

Επιπλέον, σε αυτούς που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι και ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Την ίδια ώρα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ένας 26χρονος κάτοικος Χαϊδαρίου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας οδηγείται στις φυλακές.

«Η Θύρα 7 είναι η μεγαλύτερη αθλητική τραγωδία στη χώρα και κατά τη γνώμη μου δεν είναι εγκληματική οργάνωση» σημείωσε ο δικηγόρος Ηλίας Μακρής, συνήγορος δύο ατόμων που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για μια «δεμένη» δικογραφία.