Με την κατάθεση  του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Χρήστου Δεληγιάννη, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο σημείο συνεχίζεται σήμερα η δίκη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Κατά τη συνεδρίαση, η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνέστησε επίσπευση της διαδικασίας εξαιτίας της λήξης του ανώτατου ορίου των 18μηνου των κατηγορουμένων τον Φεβρουάριο.

Ads

«Συντομεύετε» είπε συγκεκριμένα η πρόεδρος στους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής κατά τον σχολιασμό της κατάθεσης του μάρτυρα αστυνομικού Κωνσταντίνου Κοτσοβού, ο οποίος βρέθηκε στο βήμα στις αρχές της εβδομάδας. «Θα λήξει τον Φεβρουάριο ο χρόνος των προφυλακίσεων και θα διαμαρτύρεστε μετά ότι καθυστερεί η δίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την κατάθεση του αστυνομικού  Κωνσταντίνου Κοτσοβού, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θυμάται και δεν γνώριζε πολλά πράγματα για το συμβάν, η Πολιτική Αγωγή έκανε λόγο για κατάθεση γεμάτη ανακρίβειες. «Ένα μέλος της Αστυνομίας χαϊδεύει τα αφτιά μιας κατ΄εμάς εγκληματικής οργάνωσης», σχολίασε μεταξύ άλλων. Από την πλευρά της Υπεράσπισης, τονίστηκε ότι ο μάρτυρας είπε ότι δεν βρήκαν στον τόπο άτομα με χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής. «Είπε επίσης ότι δεν άκουσε φωνές και ότι αυτοί που συνάντησε στον τόπο ήταν περίοικοι. Πρέπει να εστιάσουμε στο ότι είπε πως δεν είδε άτομα με χαρακτηριστικά της Χ.Α.» σημειώθηκε επίσης.

Συνεχής ενημέρωση:

Ads