Τον πιθανό βιασμό και την άγρια κακοποίηση μιας 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη – που μάλιστα φέρεται να μεταδόθηκε on line, ερευνά η Ασφάλεια Αττικής. 

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη συμμετείχε αφιλοκερδώς σε πρόγραμμα βοήθειας στο σπίτι, του Δήμου Δάφνης και είχε επισκεφθεί 53χρονο ο οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα όρασης. 

Τα ίχνη της όμως εξαφανίστηκαν για πάνω από 24 ώρες και οι δικοί της δήλωσαν την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου. 

Ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών και μετά από συγκέντρωση σχετικών πληροφοριών υπήρξε έλεγχος στο διαμέρισμα του ατόμου που φερόταν να είχε επισκεφτεί η φοιτήτρια. 

Ads

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα ο άντρας τους είπε ότι η κοπέλα είχε φύγει και αρνήθηκε τον έλεγχο στο σπίτι. Όμως πριν εκείνοι φύγουν άκουσαν την κοπέλα να ζητά βοήθεια. Εισέβαλαν στο σπίτι και βρήκαν την κοπέλα δεμένη. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο κάμερες. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 53χρονος άντρας την ακινητοποίησε με αιθέρα και τη βίασε επανειλημμένα με τη χρήση και σεξουαλικών βοηθημάτων. Επίσης είπε ότι μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίησή της μέσω φορητής κάμερας που φορούσε στο κεφάλι του. 

Η κοπέλα μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο και ο φερόμενος ως δράστης της κακοποίησης – ο οποίος έχει τυφλότητα σε ποσοστό 95% και είναι υπέρβαρος – κρατείται. Φέρεται, σύμφωνα με ορισμένες καταγγελίες να είπε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της 22χρονης.