Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος της 88χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Γούναρη, στην Πάτρα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή.

Ads

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η ιατροδικαστής, Αγγελική Τζιόλα, «η αιτία θανάτου θα διευκρινιστεί κατά την διάρκεια της νεκροτομής», ωστόσο όπως πρόσθεσε «από την αυτοψία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η σορός της γυναίκας φέρει εξωτερικές κακώσεις και ίχνη εφαρμοσθείσας βίας, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στον λαιμό».

Παράλληλα, η Αγγελική Τζιόλα είπε ότι «οι κακώσεις δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει εξωτερικός παράγοντας, δηλαδή άτομο ή άτομα – και απομένει να δούμε τι προκάλεσαν εσωτερικά αυτές οι κακώσεις, και αν οδήγησαν στην αιτία θανάτου».

Σύμφωνα με το PatrasTimes στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας εισόδου. Άρα είναι πολύ πιθανό η άτυχη γυναίκα να άνοιξε στον ή στους δολοφόνους της. Η 88χρονη, έμενε μόνη της, ενώ ακριβώς στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της.

Ads

Η ηλικιωμένη είχε παραγγείλει τα ψώνια της χθες το πρωί. Όταν έφθασε ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί της και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. ‘Οταν τελικά μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής 88χρονης, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Γείτονες ανέφεραν ότι δεν άκουσαν το παραμικρό, ούτε κάποιον να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 88χρονη ήταν πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία.