Ενημερωθείτε για τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις με την υποστήριξη της EurActiv.gr σε ερευνητικά προγράμματα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, σε μη κερδοσκοπικούς φορείς και οργανισμούς, σε ερευνητικά κέντρα και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ads

Η EurActiv.gr είναι μέλος του δικτύου EurActiv.com, του μεγαλύτερου και εγκυρότερου δικτύου ενημέρωσης σε θέματα Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ενός δικτύου με περισσότερους από 600.000 μοναδικούς αναγνώστες σε ολόκληρη την Ευρώπη και με παρουσία σε 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσα από το jobby.gr, δείτε όλα τα νέα προγράμματα, τις θεματικές κατηγορίες, τον τύπο της χρηματοδότησης και τις προϋποθέσεις για να έχετε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Δείτε επίσης:

 

Ads

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

 

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: