Ads

Έντονα σχόλια και αντιδράσεις, στα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει η χθεσινή παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου, του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ευθέως», του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέφυγε σε ένα ακροδεξιό παραλήρημα την στιγμή που ο οικοδεσπότης δεν έδειχνε ότι μπορούσε να τον διαχειριστεί.

 
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, αποφεύγοντας τα ερωτήματα που του τέθηκαν, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δεν του δίνουν το βήμα και δεν αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό του «φασίστα», παρουσιάζοντας ως αντεπιχείρημα ότι είναι «λαϊκός εθνικιστής», όπως αυτό απορρέει από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του.

Σε πολλά σημεία της συνέντευξης ο Μιχαλολιάκος έκανε επίθεση στον ιδιοκτήτη του καναλιού και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ. Ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο «αποτυχημένο», ενώ όλους τους συναδέλφους του «συνεργάτες στην προδοσία της Ελλάδος». Την ίδια στιγμή, επιτέθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό, απαιτώντας να μάθει τι ποσό έχει καταβάλει στο κράτος για να εξασφαλίσει την συχνότητα στην οποία μεταδίδει.

Ads

Το ύφος με το οποίο συμπεριφερόταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος απέναντι στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, προκάλεσε καυστικά σχόλια στο twitter.
 
(στα σχόλια έχει διατηρηθεί η αρχική σύνταξη και ορθογραφία)
 
“Κόντρες”.νέα εκπομπή του σκαι.θα φιλοξενεί ο μιχαλολιάκος δημοσιογράφους και θα τους παίρνει συνέντευξη.
 
Διπλό ο Μήτρογλου διπλό και ο Μιχαλολιάκος στο ΣΚΑΙ…
 
Ιστορικές στιγμές στον ΣΚΑΙ. Ο Μιχαλολιάκος αστείος. Ο Μπογδάνος -παρά την αξιοθαύμαστη υπομονή του- είναι λίγος
 
Αν αυτό το πράγμα στον ΣΚΑΙ είναι δημοσιογραφία ο Μιχαλολιάκος είναι δημοκράτης
 
Ρε παιδιά ξεκίνησε ο Μιχαλολιάκος εκπομπή στο ΣΚΑΙ;
 
το χειρότερο δε είναι ότι ορισμένοι δεν πιάσατε αυτό που είπε ο Μιχαλολιάκος ότι είχε βάλει όρους για να πάει στην εκπομπή και τους δέχτηκαν
 
Όποιος μπορεί να ξεχωρίσει την μαγκιά ψευτοτσαμπουκά από τον συμμετρικό λόγο με επιχειρήματα, ξέρει πως ο Μιχαλολιάκος ήταν για τα μπάζα
 

image

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player