Στο ραδιοφωνικό ραντεβού του tvxs.gr στο Κόκκινο 105,5, απόψε Παρασκευή 20:00 με 22:00… 

Ads

Ξεκίνησε η περίοδος των συγκρούσεων, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία. Η Νικόλ Λειβαδάρη δίνει το ρεπορτάζ και αναλύει τις στρατηγικές του Κ. Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά, εν όψει των συγκρούσεων που έρχονται.

Τα φώτα ξανά στα νοσοκομεία της χώρας. Ο εντατικολόγος στο Αττικόν Μιχάλης Ρίζος δίνει την εικόνα από τα νοσοκομεία της Αττικής καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι προ των πυλών και απαντά σχετικά με το βαθμό ενίσχυσης του ΕΣΥ το προηγούμενο διάστημα.

Νοσοκομεία όμως δε σημαίνει μόνο covid-19. Η δημοσιογράφος του tvxs.gr Μαριάνθη Πελεβάνη δίνει το ρεπορτάζ για το τί σημαίνει η δραστική μείωση των χειρουργείων στα νοσοκομεία της χώρας και μεταφέρει το τί λένε οι ασθενείς και οι συγγενείς τους.

Ads

Στη δεύτερη ώρα επιστρέφουμε στην Παιδεία. Εκ των συλληφθέντων φοιτητών στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, ο Στάθης Παΐζης περιγράφει ό,τι συνέβη στην Ομόνοια και απέκρυψε η Αστυνομία αλλά και τις συνθήκες κράτησης στα κτίρια της Αστυνομίας.

Και φυσικά συνομιλούμε με τη Φωτεινή Λαμπρίδη για τη συνέχεια του ελληνικού Me Too. Ποια ερωτήματα τίθενται στο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Γιώργο Μπαμπινιώτη και τη Λίνα Μενδώνη σχετικά με τις καταγγελίες κατά του παραιτηθέντα διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη;

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.