Μια μόλις μέρα μετά την άγρια δολοφονία της 56χρονης από τον 60χρονο σύζυγό της στο Ρέθυμνο της Κρήτης, άλλη μια γυναικοκτονία καταγράφεται αυτή φορά στη Ζάκυνθο.

Ads

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 51χρονος, έπειτα από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια την μαχαίρωσε αρκετές φορές στον θώρακα και στον λαιμό. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Ads

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου. 

Η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η γυναίκα είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία όχι μία, αλλά δύο φορές.

Η πρώτη ήταν στις 18 Ιουνίου. Τότε αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό του επέτρεψε να επιστρέψει σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Την βρήκαν να χαροπαλεύει μέσα σε λίμνη αίματος σε μπαλκόνι του ισόγειου σπιτιού, με πολλούς μώλωπες.

Μάλιστα γειτόνισσα ανέφερε πως τον είδε να τραβά τη σύζυγό του από τα μαλλιά και να της λέει “θα σε σκοτώσω”.

΄Όταν εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε. Στο χώρο βρέθηκε και ένα στραβωμένο μαχαίρι, με αίματα.