Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Θεοδωράκης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Πάγκαλος, Γ.Παπακωσταντίνου, Καραμανλής, Γιάννος Παπαντωνίου, Μπακογιάννη, Μέρκελ, Σόιμπλε, Χριστοφοράκος, Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Ντράγκι, Θέμος Αναστασιάδης, Ψυχάρης, Κόκκαλης, Βαγγέλης Μαρινάκης και λοιποί εφοπλιστές, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μελισσανίδης, Μπόμπολας, Στουρνάρας και λοιποί τραπεζίτες, Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων. Όλο το παλαιό πολιτικό προσωπικό.

Ads

Είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει πολλούς ακόμα αξιόλογους συνεργάτες και ομοϊδεάτες των παραπάνω αξιοσέβαστων προσωπικοτήτων της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Όλοι αυτοί λοιπόν ψηφίζουν ναι!

Και είμαι σίγουρος ότι το κάνουν για το καλό της χώρας και των Ελλήνων! Είναι και καλοί άνθρωποι άλλωστε! Τόσα χρόνια, τόσες δεκαετίες λειτουργούσαν πάντα με αίσθημα δικαίου και μεγαλοψυχία με μοναδικό τους στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας μας!

Ads

Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό;;

Και ήρθαν αυτοί που ούτε να τους κατονομάσω δεν θέλω (φτού,φτού,φτού τινάζω το πουκάμισο μου) και μέσα σε 5 μήνες μας κατέστρεψαν, μας έριξαν στα βράχια! Έχω βγει από τα ρούχα μου!!

Μόνο μέσα σε 5 μήνες!! Οι άνθρωποι είναι γεννημένοι καταστροφείς!! Έσπασαν κάθε ρεκόρ!! Ότι ακουμπάνε το κάνουν στάχτη και μπούρμπερη! Αρνήθηκαν την συνεργασία με την Ευρώπη και το ΔΝΤ που με τόση γενναιοδωρία προσπαθούσαν επί 5 ολόκληρους μήνες να διασφαλίσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, σε συνέχεια βεβαίως της αποτελεσματικότατης πολιτικής που ακολουθούνε εδώ και 5 χρόνια!!Να μην το παραβλέψουμε αυτό!

Δεν λέω έχουν κάνει και αυτοί λάθη, όπως με τον πολλαπλασιαστή αλλά τουλάχιστον μας ζήτησαν συγνώμη! ΄Έτσι κάνουν οι μεγάλες προσωπικότητες!Ειδικά αυτές που έχουν και λίγη τσίπα! Όχι σαν τους άλλους..

Αναρωτιέμαι τόσες μέρες.. Μα καλά είναι τυφλοί οι Έλληνες; Δεν καταλαβαίνουν τίποτα; Είναι δυνατόν να μην συνταχθούν με την αφρόκρεμα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κοινωνίας που το μόνο τους μέλημα ήταν πάντα να υποστηρίζουν εμάς και ποτέ τα συμφέροντα τους;

Πάω να τρελαθώ. Τόσα χρόνια (35 χρονών είμαι) ήμουν υπερήφανος για την χώρα μου και τους ανθρώπους που την κυβερνούσαν και τώρα για πρώτη φορά νιώθω την ξεφτίλα της ξεφτίλας!! Αίσχος!! Λαέ ξύπνα!!

Την Κυριακή 5 του Ιούλη (αν και αυτό το δημοψήφισμα είναι μεγάλη ντροπή για την δημοκρατία, εντελώς αναίσχυντη πράξη από ξεδιάντροπους πραξικοπηματίες φτού,φτού,φτού μακριά από μας!) ψηφίζουμε ναι δαγκωτό και γινόμαστε ένα με όλους αυτούς (τους παραπάνω και τους άλλους που ξεχνάω) που είναι σοβαροί άνθρωποι και όπως τόσα χρόνια ήξεραν να μας πηγαίνουν μπροστά και να μας ανεβάζουν ψηλά λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των Ελλήνων, έτσι θα το κάνουν και πάλι όταν ο λαός τους πει το ηχηρό ΝΑΙ!