Ο ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό στον επαναληπτικό με την Σάλκε έχασε εύκολα με 2-0 από τον Παναιτωλικό που είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα αν ευστοχούσε από τα 11 βήματα ο Καμαρά.

Ads

Την πρώτη απώλεια στην κούρσα πρωταθλητισμού που φιλοδοξεί να κάνει φέτος είχε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Οι αναγκαστικές απουσίες (Κατσουράνης τιμωρημένος, Λίνο αλλά και Λάζαρ στο παρά πέντε, τραυματίες) και η απόφαση του Στέφενς για rotation πριν το ματς αξίας 15 εκ. ευρώ με τη Σάλκε, επηρέασαν το “Δικέφαλο” περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν, με αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αγρινίου να εμφανιστεί το… φάντασμά του και κυρίως μία τραγική άμυνα που ο Παναιτωλικός παίζοντας με έξυπνη τακτική τη διέλυσε, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στην ιστορία του επί του ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πώς έχουν τεράστιο πρόβλημα όταν πρέπει να παίξουν με αντίπαλο που αμύνεται στο μισό γήπεδο, ενώ δεν είχαν και την εξυπνάδα που απαιτείται σε τέτοιου είδους ματς.

Ads

Ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ βγήκε εκτός αγώνα από το πρώτο 45λεπτο όταν και δέχθηκε τα γκολ από τους Μπόγιοβιτγς (27΄) και Μελισσά (45΄) και προσπάθησε να αντιδράσει σπασμωδικά με προσωπικές ενέργειες του Λούκας και του Στοχ.

Το τελικό αποτέλεσμα, μάλιστα, θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν ο Καμαρά δεν σημάδευε το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 86′. 

Sport24.gr