Η περιπέτεια έληξε και οι αρχές του Μεξικού κατάφεραν να απελευθερώσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλάν Πουλίδο. 

Ads

Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Μεξικό, στην περιοχή Ταμαουλίπας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Όπως μετέδωσαν το πρωί της Δευτέρας μεξικανικά μέσα, ο ποδοσφαιριστής απελευθερώθηκε τελικά χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, η οποία εισέβαλε στο κρυσφύγετο των απαγωγέων.

image

Ads

Αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από την επιχείρηση διάσωσης, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι καλά στην υγεία του.

Την πληροφορία της απελευθέρωσης μετέδωσε πρώτος μέσω twitter ο Αντόνιο Νέλι, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς δημοσιογράφους του Μεξικού, επικαλούμενος «έμπιστες πηγές». 

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο ο ποδοσφαιρίστης του Ολυμπιακού αρκέστηκε να δηλώσει «είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ», στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από αυτό.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=4aT_i60nOXU]

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ έναν μικρό τραυματισμό φέρεται να φέρει και ο Πουλίδο, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη Φελίπε Αγιάλα, ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε την απελευθέρωση του Πουλίδο. «Είναι ελεύθερος,» τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, όπως σημειώνει το mediotempo.com. «Είναι καλά στην υγεία του,» συμπλήρωσε, ενώ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παίκτη.

Ακόμα παραμένει άγνωστο εάν υπήρξε πληρωμή λύτρων.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του επιθετικού του Ολυμπιακού είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (2:00 π.μ., ώρα Μεξικού).

Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι, απήχθη το βράδυ του Σάββατου στην πόλη Βικτόρια της πολιτείας Ταμαουλίπας, από όπου κατάγεται και ότι έκτοτε αγνοούνταν τα ίχνη του, ενώ η οικογένεια του απευθύνθηκε στις αρχές του Μεξικό δηλώνοντας εξαφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απήγαγαν τον επιθετικό του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο