Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης του Μεξικού, απήχθη το βράδυ του Σάββατου στην πόλη Βικτόρια της πολιτείας Ταμαουλίπας, από όπου κατάγεται. Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του και η οικογένεια του απευθύνθηκε στις αρχές του Μεξικό δηλώνοντας εξαφάνιση.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Άλαν Πουλίδο, που έφυγε για την πατρίδα του μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερυθρολεύκων, απήχθη ενώ επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από ένα πάρτι μαζί με τη σύντροφό του.

Μεξικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως οι δράστες ήταν συνολικά έξι και αφού του έκλεισαν το δρόμο, του επιτέθηκαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μικρό φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν. Οι δράστες αρχικά απήγαγαν και τη συντροφό του, την οποία ωστόσο στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Milenio» επικοινώνησε με τον αδερφό του Πουλίδο, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του παίκτη. Την είδηση της εξαφάνισης επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο εισαγγελέας της περιοχής, αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από επικοινωνία με την οικογένειά του ποδοσφαιριστή.

Ads

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον ποδοσφαιριστή και τους απαγωγείς του. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών ή για πιθανά λύτρα που έχουν ζητήσει για την απελευθέρωσή του Μεξικανού επιθετικού.